13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechliescu a votat la alegerile PSD: Dragnea are toate datele pentru a...

liescu a votat la alegerile PSD: Dragnea are toate datele pentru a asigura o conducere calificată

Preşedintele de onoare a PSD, Ion Iliescu, a votat, duminică, la alegerile interne ale PSD, la care candidează doar Liviu Dragnea, arătând că acest proces este prevăzut din 2010 în Statutul partidului şi că Dragnea "are toate datele necesare pentru a asigura o cu conducere calificată" .

Iliescu şi-a exercitat dreptul de vot la filiala PSD Sector 1, potrivit Mediafax.

Întrebat în legătură cu faptul că, iniţial, a criticat acest proces al alegerilor interne şi, apoi, şi-a schimbat opinia, Iliescu a precizat: "Este o prevedere foarte clară. Încă din 2010 în Statutul partidului este prevăzută această alegere a preşedintelui. Este aplicarea prevederilor statutare".

Iliescu a mai spus că Liviu Dragnea nu este un om nou în partid, fiind în echipă cu mai mulţi preşedinţi şi continuă un stil de conducere de ani de zile.

"Dragnea nu este un om nou nou în partid. A fost în echipă cu mai mulţi preşedinţi şi este un om care continuă o activitate şi un stil de conducere de ani de zile. Are şi experienţă în teritoriu, are toate datele necesare pentru a asigura o conducere calificată", a spus Iliescu.

În legătură cu faptul că Dragnea nu are contracandidaţi la şefia partidului, fostul şef de stat a spus că toţi contracandidaţii s-au retras şi că aceasta a fost alegerea partidului.

"E alegerea partidului. Cred că au fost nişte contracandidaţi care s-au retras. Unde vedeţi tulburări (în partid-n.r.)? Au fost şi alţi candidaţi care s-au retras, nu au fost alţi contracandidaţi, a fost alegerea oamenilor respectivi", a adăugat Ion Iliescu.

Social-democraţii votează, duminică, într-un scrutin intern, pentru alegerea preşedintele partidului, singurul candidat fiind Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al partidului.

Procesul de votare a început la ora 8.00 şi se va încheia cel târziu la ora 20.00. Sunt aşteptaţi la urne aproape 533.000 de membri PSD din ţară, dar şi din străinătate.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă