14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: De vreo două luni, mi se tot spune că o...

Liviu Dragnea: De vreo două luni, mi se tot spune că o să fiu condamnat cu executare cât de curând, în primăvara asta

Președintele Camerei Deputaților, liderul social-democrat Liviu Dragnea, a declarat, luni, că în ultimele două luni i se spune că, în primăvară, va primi o condamnare cu executare. Totodată, el a susținut că presiunile vin din partea „celor supărați că au pierdut alegerile”, potrivit Mediafax.

 „Presiunile nu le simt, alea le vedem cu toţii la televizor. Nu există un prilej în care să nu primesc ameninţări din toate zonele. Eram aseară la emisiune şi, după ce am spus eu lucrul ăsta, au mai spus şi alţi oameni din platou că şi ei au auzit. De vreo două luni de zile, în ultima lună din ce în ce mai intens, mi se tot spune că o să fiu condamnat cu executare cât de curând, în primăvara asta”, a susținut Liviu Dragnea.

Întrebat cine face aceste presiuni şi ameninţări, social-democratul a răspuns: ‘„Sunt generate de o mare supărare, de cei care au pierdut alegerile, şi când spun <cei> vorbesc de toţi cei care sperau să aibă alt rezultat. Am depăşit demult teama respectivă, eu am stabilit nişte obiective pentru mine ca om politic, ca preşedinte de partid şi ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, şi atâta timp cât o să pot să-mi exercit aceste atribuţii, o să le pun în practică, cu toată supărarea sau nervozitatea unora sau altora”, a mai spus șeful PSD.

În opinia sa, există încă presiuni care se fac asupra Justiţiei, dar acestea vin din partea instituțiilor.

„Cred că încă sunt presiuni asupra Justiţiei şi n-am văzut în ultima perioadă ceva care să mă facă să spun că au fost presiuni din partea vreunui partid politic, indiferent cine a fost la putere. Un partid politic nu poate face presiuni asupra justiţiei, doar anumite instituţii sau anumite persoane care au nişte funcţii foarte importante în statul român”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă crede că se mai iau decizii într-un birou de preşedinte, liderul PSD a răspuns: „După ceea ce am văzut în ultima perioadă, nu mai pot spune cu siguranţă că nu, din păcate. Sper să mă înşel”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă