12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea, despre ”debarcarea” lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei: Trei...

Liviu Dragnea, despre ”debarcarea” lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei: Trei săptămâni Zorro se mai joacă puțin prin Parlament

Liviu Dragnea, șeful PSD, a declarat, luni, despre revocarea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputaților, că, cel mai probabil, acest lucru va fi posibil după alegerile locale din 5 iunie.

Liderul PSD a explicat și că este puțin probabil ca plenul Senatului să fie întrunit, iar Zgonea revocat, în condițiile în care candidații și membrii partidelor sunt ocupați cu organizarea alegerilor locale din luna iunie a anului 2016.

“Acum am vorbit cu Marian Neacșu. Mâine se fac demersurile pentru a se finaliza această procedură, dar, realist vorbind, este practic imposibil până la alegerile locale”, a declarat Dragnea.

În ceea ce privește o eventuală dezbatere între candidații în cursa pentru Primăria Capitalei și participarea candidatului PSD, Gabriela Firea, la acest eveniment, șeful social democraților a ținut să precizeze că această decizie ține doar de aceasta.

“Trei săptămâni Zorro se mai joacă puțin prin Parlament, până o să fie revocat. În partid, subiectul (despre Valeriu Zgonea – n.r.) este deja închis, pentru PSD este deja istorie. Singura întrebare este când va pleca. După 5 iunie o să introducem procedura de revocare care se va finaliza cu o revocare”, a explicat Liviu Dragnea.

Citește și: Valeriu Zgonea cere explicații oficiale privind excluderea sa din PSD

Întrebat despre cine va fi propus pentru a prelua șefia Camerei Deputaților, Dragnea a precizat că, îndată ce acea poziție va fi vacantă, vor avea și un nume.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă