13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea, despre Codul Fiscal: Sper că Iohannis a fost sfătuit greșit

Liviu Dragnea, despre Codul Fiscal: Sper că Iohannis a fost sfătuit greșit

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a precizat că respingerea Codului Fiscal de către președintele Klaus Iohannis poate transmite că în România nu există stabilitate. Mai mult, fostul ministru a subliniat pentru Antena 3 că speră că Iohannis a fost sfătuit greșit și că nu este vorba despre un alt motiv. 

”Acest Cod Fiscal la care am lucrat cu toții luni de zile și care a fost confirmat de specialiști confirmând că va face în următorii ani din România o țara extrem de atractivă pentru investițiile străine. Acum am putea fi în situația în care această respingere a Codului Fiscal să creeze suspiciunea că în România nu există stabilitate, lipsă de coerentă, ceea ce pentru noi ar fi foarte rău. Eu încă sper că a fost sfătuit greșit, că cei care au făcut analiză au făcut-o greșit și că a acceptat o analiză greșită. Nu se poate compară situația Greciei cu cea a României.  Sper să nu fie alt motiv, că dacă este un motiv electoral sau politic…”, a subliniat Liviu Dragnea. 

Citește și: Alina Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbătut în Parlament

De asemenea, social democratul a precizat că a fost surprins de decizia lui Iohannis de a trimite Codul Fiscal spre reexaminare și a precizat că nu știe dacă va avea loc o sesiune parlamentară extraordinară în august. 

”Sper că în Parlament Codul Fiscal să fie votat, dar această respingere produce efecte. Au trecut doar două zile, e devreme să spun ce efecte. 
 Deși auzisem zvonuri (că va fi respins Codul Fiscal – n.red.), nu am crezut că o să se întâmple. Eu am fost surprins”, a precizat Dragnea. 

Citește și: Rovana Plumb cere sesiune parlamentară extraordinară pentru Codul Fiscal. Ponta vrea să-l aplice oricum

Președintele Klaus Iohannis a respins, vineri, Codul Fiscal și a trimis legea spre reexaminate în Parlament. 

Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă