15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechLiviu Dragnea, despre declarațiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu: Am o părere mai...

Liviu Dragnea, despre declarațiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu: Am o părere mai mult decât proastă despre dumnealui

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că deputatul Rădulescu "riscă foarte mult" prin declarațiile făcute, iar Partidul Social Democrat nu este de acord cu un asemenea comportament din partea membrilor săi.

"Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmațiile dumnealui", a spus Dragnea, la ieșirea de la bilanțul MAI.

Deputatul PSD de Argeş a intrat în atenția publicului după ce a declarat că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Totodată, el a mai menționat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Eu arma cu care am tras în timpul Revoluției am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O țin acasă ca și armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecționar. Nu se folosește. O țin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să tranforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma și să trag.”. Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

Marți, poliţia s-a autosesizat după declarația deputatului PSD de Argeș. Ofiţerii din Argeş vor face verificări şi ar putea ca la sfârşitul anchetei să-i ceară demnitarului să renunţe la toate armele de foc pe care le deţine.

Rădulescu a afirmat, marți, că în urma interviului pentru publicația Adevărul, a primit 150 de ameninţări cu moartea, motiv pentru care şi-a contactat avocaţii şi a depus o plângere penală.

Deputatul PSD de Argeș a fost reclamat, miercuri, la Parchetul General,  în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, se arată într-un comunicat de presă remis redacției RL. Tot miercuri, Parchetul General de pe lângă ÎCCJ a deschis un dosar penal pe numele politicianului pentru fapte privind tulburarea liniștii și a ordinii publice.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă