5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechDragnea susține că Ponta se bucură în continuare de sprijinul său și...

Dragnea susține că Ponta se bucură în continuare de sprijinul său și al PSD

Liviu Dragnea, noul președintele interimar al PSD, a declarat, sâmbătă, la Baia Mare,că îl susține în continuare pe premierul pe care l-a asigurat de tot sprijinul partidului, relatează Agerpres.

CITEŞTE ŞI  Dragnea resetează PSD. Ce ORDINE de partid i-a DAT lui Ponta

Eu n-am nicio problemă cu justiția(…), nu știu dacă e un atu sau o vulnerabilitate (…), doar că partidul era într-o situație în care mi s-a cerut să intervin și nu am putut să nu fac lucrul acesta pentru că aș fi trăit toată viața cu un regret că atunci când mi s-a cerut să intervin și să pot să ajut, n-aș fi făcut-o de teamă sau din lașitate(…) Mi-am asumat aceste riscuri. E foarte greu să spună cineva dacă procesul meu e un atu sau o vulnerabilitate, chiar e greu de spus (…), totuși este vorba despre o condamnare pentru că am îndemnat lumea să vină la vot, dar nu vreau să comentez decizia instanței; numai că ea a tulburat foarte mult oamenii din partid și din afara partidului. Până la urmă ce e important este că putem reconstrui acest partid, putem reașeza acest partid. Îl susțin în continuare pe Victor Ponta, l-am asigurat de tot sprijinul partidului și sper ca acum să se poată ocupa mai bine de Guvern neavând și problemele partidului în minte. Cred că era foarte greu să țină aceste două lucruri și sperăm că începând cu luna septembrie, și în Parlament lucrurile vor fi mult mai clare, mai așezate“, a spus Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI  Dragnea promite că NU va vorbi despre Justiţie. De ce îl sprijină pe Cazanciuc

Dragnea a mai precizat că a purtat în seara zilei de vineri o discuție cu primarii social-democrați din Maramureș și i-a asigurat că finanțarea proiectelor de dezvoltare își urmează parcursul stabilit.

CITEŞTE ŞI  Primul discurs al lui Dragnea în calitate de preşedinte al PSD. Ce a spus despre Ponta şi Plumb

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă