7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: Organizațiile locale PSD și UNPR trebuie să decidă liste comune

Liviu Dragnea: Organizațiile locale PSD și UNPR trebuie să decidă liste comune

Decizia privind protocoalele PSD cu UNPR şi ALDE este luată, iar organizaţiile sunt cele care au libertatea de a hotărî referitor la întocmirea unor liste comune la alegerile locale, a declarat miercuri preşedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat cum comentează noua solicitare a DNA privind urmărirea penală a preşedintelui UNPR, Gabriel Oprea, Dragnea a precizat că doar s-a informat, dar nu a discutat cu acesta. 

“M-am informat. Astăzi nu am avut când, că am fost aici cu sistemul de vot. Nu există recomandare, e o decizie luată, nu putem de fiecare dată să ne reîntâlnim. Toţi colegii mei ştiu asta”, a spus liderul social-democraţilor, la Palatul Parlamentului. 

Întrebat ce va face PSD în condiţiile în care există acum două dosare în cazul lui Gabriel Oprea, Liviu Dragnea a amintit că decizia este luată în privinţa protocolului cu UNPR. 

“Noi avem protocoale semnate cu două partide – cu UNPR şi cu ALDE. În fiecare organizaţie se analizează şi, în funcţie de analiza făcută de colegii noştri din Bucureşti şi din celelalte judeţe, dacă ei ajung la concluzia că într-un caz sau altul e bine să se facă liste comune cu unii sau cu alţii, noi îi susţinem. Deocamdată, nu s-a finalizat nimic în sensul ăsta”, a explicat Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă