15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea a discutat cu Ponta despre o remaniere a Guvernului

Liviu Dragnea a discutat cu Ponta despre o remaniere a Guvernului

Liviu Dragnea a declarant, luni, că a cerut o analiză a activității minitrilor Guvernului Ponta și că a discutat cu premierul despre o eventuală remaniere a Executivului, transmite Mediafax.  

“Ar trebui în perioada următoare, şi el (Victor Ponta – n.r.), şi noi, să ne gândim dacă este nevoie, poate nu este nevoie, de ceva schimbări în structura Executivului. Poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat. O analiză serioasă trebuie făcută. (…) După o perioadă de funcţionare a acestui Guvern, a oricărui Guvern, este nevoie de această analiză, adică până la finalul anului, care se poate termina nu neapărat cu schimbări de miniştri”, a spus Dragnea.

Citește și:  Dragnea: ÎN ACEST MOMENT Nu se pune problema ca PSD să-i retragă sprijinul politic lui Ponta

Președintele social-democraților susține că premierul va avea sarcina de a efectua analiza activității miniștrilor, iar se va conveni cu liderii PSD dacă se impun sau nu măsuri. “Dacă premierul va considera că are nevoie de o îmbunătăţire a activităţii într-un anumit domeniu sau nu, vom discuta şi dacă vom conveni acest lucru va avea tot sprijinul”, a declarant Dragnea.

Întrebat dacă premierul a fost de acord cu necesitatea acestei analize, Dragnea a precizat că a fost doar o discuţie, iar discuţiile “nu omoară pe nimeni”.

Citește și: UPDATE. Cum vor fi EVALUAŢI la partid ministrii lui Ponta. Ce a hotărât noul şef al PSD

Liderul PSD a mai spus că inclusiv nemulţumirile mai vechi asupra activităţii unor miniştri vor fi luate în calcul în cadrul acestei analize, pentru că “fiecare element are greutatea lui”, însă a adăugat că “nu vrem să luăm gâtul nimănui”.

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă