20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechLudovic Orban, despre mitingul social-democraților: PSD nu poate să mai schimbe impresia...

Ludovic Orban, despre mitingul social-democraților: PSD nu poate să mai schimbe impresia penibilă produsă

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că PSD nu poate să mai schimbe impresia penibilă produsă prin anunţarea unei contr-manifestaţii, care aminteşte de mineriade, prin anularea acesteia, informează Mediafax.

“Nu cred că mai pot să schimbe impresia penibilă pe care au lăsat-o prin anunţarea unei contra-manifestaţii cu o zi înainte de împlinirea a 25 de ani de la mineriada care a provocat un adevărat tsunami în Bucureştiul democratic. Ceea ce au încercat să facă, contra-manifestaţia, mi-a adus aminte de mineriadă, de Ion Iliescu care le mulţumea minerilor după ce au făcut praf Bucureştiul”, a declarat liderul liberal.

Citește și: PSD a renunțat la mitingul împotriva moțiunii de cenzură

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a anunţat că partidul său renunţă la mitingul programat pentru vineri la Palatul Parlamentului, după ce opoziţia a făcut un gest similar.

Miercuri după-amiază, co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a anunţat, în urma şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL, că formaţiunea renunţă la lanţul uman care ar fi urmat să fie organizat vineri la Palatul Parlamentului, în condiţiile în care în aceeaşi zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc PMB aprobat şi un miting al PSD, acesta adăugând că liberalii nu vor să fie parte la manifestaţii ca în anii ’90.

PNL primise de la Primăria Capitalei autorizaţie pentru organizarea unui miting la Palatul Parlamentului, vineri, când Parlamentul va dezbate moţiunea de cenzură a liberalilor.

Cele mai citite

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....
Ultima oră
Pe aceeași temă