12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechLudovic Orban crede în susţinerea politică a femeilor

Ludovic Orban crede în susţinerea politică a femeilor

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Gala Femeilor Liberale, că în campaniile politice în care a fost implicat s-a 'bizuit în cea mai mare măsură pe susţinerea femeilor din PNL, informează Agerpres. 

"Mi-a cerut Alina Gorghiu să susţin prezenţa pe listele Consiliului General a 50% doamne şi domnişoare. Pentru mine nu există această limită. Dacă se poate, voi susţine şi mai multe. Întotdeauna am fost mulţumit de activitatea profesională, administrativă a doamnelor şi domnişoarelor alături de care am lucrat. În campaniile politice în care am fost implicat, m-am bizuit în cea mai mare măsură pe susţinerea femeilor din PNL", a spus Orban. 

El a adăugat că, dacă va câştiga cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al Capitalei, va conduce Bucureştiul aşa cum "l-ar putea conduce o femeie". 

"Sunt în cursa pentru câştigarea Primăriei Generale. Ce vreau să vă asigur este că, după ce voi câştiga Primăria Generală, voi conduce Bucureştiul aşa cum l-ar putea conduce o femeie – şi cu sensibilitate şi cu generozitate şi cu şi cu armonie şi cu dragoste faţă de semeni şi cu compasiunea pentru cei care se află într-o situaţie nefericită", a precizat Orban. 

Organizaţia Femeilor Liberale a organizat sâmbătă, la Ateneul Român, Gala Femeilor Liberale, Ediţia a IV-a, eveniment anual de tradiţie care celebrează reuşitele doamnelor implicate în viaţa societăţii.

Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă