18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechLudovic Orban vorbește despre nemulțumirile parlamentarilor față de Guvernul Ponta

Ludovic Orban vorbește despre nemulțumirile parlamentarilor față de Guvernul Ponta

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la B1 Tv, referitor la moțiunea de cenzură a liberalilor, că există încă o nemulțumire în Parlament față de actualul Guvern și aceasta se va manifesta la un moment dat. 

Citește și: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta a fost RESPINSĂ. Care au fost principalele discursuri și contre

”Am obținut 194 de voturi față de voturi față de 183 de semnatari în condițiile în care parlamentarii aparținând PSD, UNPR, PC, PLR nu au fost lăsați să voteze. Am convins și vom convinge în continuare. Încă nu este fructul copt, dar să știți că există o nemulțumire din ce în ce mai mare, în rândul majorității parlamentare față de Victor Ponta și față de guvernul pe care îl conduce. Ea se va manifesta, chiar dacă nu s-a manifestat la această moțiune de cenzură”, a spus liberalul.

Liberalul a precizat și că solicitarea de începere a unmăririi penale în cazul lui Victor Ponta a dus la scăderea șanselor moțiunii de cenzură.

”Să știți că începerea urmăririi penale și solicitarea începerii urmăririi penale pentru infracțiunea de conflict de interese, în mod paradoxal, a dminiuat sanșele moțiunii de cenzură tocmai pentru că sunt foarte mulți parlamentari în coaliția majoritară care au probleme cu justiția și care, în mod evident au făcut zid în jurul lui Victor Ponta, dându-și seama că dacă Victor Ponta pică, vor pica și ei”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Citește și: PNL va depune, în toamnă, o nouă moțiune de cenzură contra Guvernului Ponta

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, fiind înregistrate 194 de voturi “pentru”, faţă de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind “împotrivă”, iar 7 anulate.

Moţiunea de cenzură inititulată “Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!” a fost semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputaţi şi senatori ai PNL.

 

Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă