13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechMarian Vanghelie: Cel mai mare câştig pentru PSD ar fi ca Ponta...

Marian Vanghelie: Cel mai mare câştig pentru PSD ar fi ca Ponta să plece

Fostul primar din Sectorul 5 și fost vicepreședinte al PSD, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că PSD ar avea de câștigat dacă Victor Ponta pleacă din acest partid.

Marian Vanghelie susține despre Ponta că, la ora actuală, în PSD, “lumea se roagă să scape naibii de el”, amintindu-și de perioada în care Ponta conducerea partidul și nu lăsa pe nimeni să-i comenteze deciziile.

„M-am rugat la Dumnezeu să aibă grijă de Ponta. Doar Dumnezeu îl mai poate salva, este singurul. Spune că nu-l lasă Dragnea să vorbească. Dar el a lăsat pe cineva în partid să vorbească? Nu a fost el primul care a început cu gunoaiele astea? Cel mai mare câştig pentru PSD ar fi că Ponta să plece. N-au curaj oamenii să vă spună, eu vorbesc zi de zi cu mulţi dintre ei. Lumea se roagă să scape naibii de el. Plecarea lui Ponta este naturală. Lui nu-i convine că i se întâmplă mult prea puţin decât ce a făcut el partidului. A nenorocit partidul. El a stat vreodată să discute cu cineva la masă? El a băgat Biroul Executiv în seama? Ne spunea că aşa trebuie şi arăta în sus”, a susținut Marian Vanghelie.

Întrebat dacă Ponta mai are vreo șansă politică în afara PSD, Vanghelie a opinat că „poate în Turcia”.


Citește și: Victor Ponta, demisie în alb din PSD. Tensiunile dintre fostul premier și Liviu Dragnea s-au accentuat în ultima perioadă. Reacția șefului PSD și a premierului Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, miercuri dimineața, că își va depune demisia în alb din PSD, formațiune în care a deținut funcția de președinte, înainte ca postul să fie preluat de Liviu Dragnea. „Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Victor Ponta, miercuri dimineața, la Parlament.


Fostul vicepreședinte PSD Marian Vanghelie a făcut aceste declarații miercuri, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, unde a fost prezent la judecarea dosarului său de corupţie. Marian Vanghelie a fost exclus din PSD la sfârșitul anului 2014, iar Victor Ponta, care era președintele partidului, a susținut această excludere.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă