17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăTechPiedone, despre persoanele care îi contestă candidatura la Primăria Sectorului 4: ...

Piedone, despre persoanele care îi contestă candidatura la Primăria Sectorului 4: Sper că vor avea conștiința necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine

Fostul primar al Sectoruluui 4 Cristian Popescu-Piedone le-a transmis persoanelor care îi contestă intenția de a candida pentru un nou mandat că, într-o zi, „adevărul va ieși la lumină”, astfel că ei vor regreta modul „în care s-au raportat” la fostul edil.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, el s-a declarat emoționat de o „banală vizită în piață”, unde oamenii l-au întâmpinat cu aplauze.

 „M-a emoționat astăzi, la o banală vizită în piață, să văd că oamenii sunt alături de mine, că tot ceea ce am făcut în Sectorul 4 a contat într-adevăr pentru ei. Chiar dacă poate părea doar o vorba mare, de campanie, sprijinul Dvs mă onorează și mă motivează să lupt mai departe. În ultimele luni mulți așa-ziși prieteni au uitat că exist. Să fie sănătoși. Mie îmi bucură inima mai tare când necunoscuții îmi strâng mână și mă încurajează! În ceea ce-i privește pe cei care mă contestă, este dreptul lor. Le spun doar că într-o zi adevărul va ieși la lumină și sper că vor avea conștiința necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine”, a scris Piedone pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone și-a înscris, miercuri, candidatura pentru postul de primar al Sectorului 4. Piedone, care a demisionat din UNPR, și-a înscris candidatura ca independent. 

Candidatura sa a fost contestată de numeroase persoane, printre care mai mulţi supravieţuitori de la Colectiv. Judecătoria Sectorului 4 discută , sâmbătă, contestaţiile depuse de aceștia împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar.

El este suspendat din funcția de primar al Sectorului 4 după incendiul din clubul Colectiv. El este cercetat în prezent de procurori, sub acuzațiile de abuz în serviciu și uz de fals. Piedone ar fi acordat autorizație de funcționare clubului Colectiv, deși această unitate nu avea aviz de la ISU.

În urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv, din 30 octombrie, 65 de persoane au murit, iar peste 150 au fost rănite.

Cele mai citite

Dan Șucu, prima reacție după ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon

După ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon, Dan Şucu se declară dezamăgit și afirmă că managerii nu au apărat interesele clubului...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă