20.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăTechMirel Palada susține că obiectivul PRU este să intre în Parlament; dar...

Mirel Palada susține că obiectivul PRU este să intre în Parlament; dar refuză alianțele cu PNL și USR

Purtătorul de cuvânt al Partidului România Unită (PRU), Mirel Palada, a declarat sâmbătă că principalul obiectiv al formațiunii este să intre în Parlament, precizând că nu va face alianțe post-electorale cu PNL și USR, informează Agerpres.

“Principalul obiectiv al PRU este să intre în Parlament și mai ales să aibă un număr suficient de parlamentari pentru a contribui la o alianță pentru România, nu împotriva României”, a precizat Palada la o conferință de presă.

Întrebat de posibile alianțe post-electorale, Palada a spus că există discuții în acest sens. “Mai degrabă v-aș spune partidele cu care nu ne aliem. În niciun caz nu ne vom alia cu PNL-ul, în niciun caz nu ne vom alia cu USR-ul”, a spus Palada.

În context, vicepreședintele PRU Lucian Bolcaș a afirmat: “Partidul România Unită este un partid de stânga, mult mai la stânga decât a fost PSD, care acum nu știu ce orientare are. Alianțele se fac pe eșicherul de stânga”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...
Ultima oră
Pe aceeași temă