12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechPetrecere electorală. Oferta Partidului România Unită pentru alegători: Cârnați și imaginea lui...

Petrecere electorală. Oferta Partidului România Unită pentru alegători: Cârnați și imaginea lui Victor Ponta

 

Partidul România Unită a organizat sâmbătă, în faţa Parlamentului, un concert electoral la care cei aproximativ 1000 de participanți au primit sendviușuri cu cârnați. Formațiunea este condusă de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu și are o linie naționalistă motiv pentru care participanții au asculat muzică populară printre invitați numărându-se  Veta Biriş, Nicolae Furdui Iancu, sau Gheorghe Turda.
Deși partidul a promis mici, sarmale și bere ca să atragă cât mai mulți votanți, curioșii care s-au strâns au fost mai degrabă dezamăgiți de oferta… culinară. Simpatizanţii Partidului România Unită și doritorii de mâncare gratuită s-au călcat în picioare, la propriu. Chiar şi aşa, mulţi s-au plâns de ofertă.Unul dintre participanți și-a manifestat dezamăgirea pe față. „E cam pe ultimul loc față de alte acțiuni. Cam slăbuț. Cea mai bună mâncare a fost la Marian Vanghelie”, afirma un participant, intervievat de Realitatea TV.
Cât despre cea electorală, au primit și mai puțin. Principala “armă” a PRU pare să fie imaginea fostului premier Victor Ponta. Imaginea fostului premier apare pe corturile din care a fost împrățită mâncarea dar și pe scena pe care au cântat artiștii. O femeie a fost întrebată, de către un ziarist, de ce a venit la miting, iar aceasta a spus: "pentru Victor Ponta!". Jurnalistul i-a zis că premierul nu va veni la eveniment, iar ea a replicat: "Nu contează, ei îl susțin, deci suntem aici!".

Victor Ponta a afirmat în repetate rânduri că nu va părăsi PSD pentru PRU însă nu s-a distanțat niciun moment de acțiunile princ are PRU s-a folosit de imaginea sa. De altfel, Mirel Palada, fostul purtătoru de cuvânt ale Guvernului Ponta, acum membru PRU a fost unul dintre particpanții la miting, alături alți membrii PRU – Bogda Diaconu (liderul formațiunii)  Daniel Savu ( fost senator PSD) Cristian Rizea (fost deputat PSD), Lucain Bolcaș (fost deputat PRM).

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă