19.3 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăTechMonica Macovei: Se râde de România la Bruxelles

Monica Macovei: Se râde de România la Bruxelles

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, luni, la B1 Tv, referitor la cazul premierului Victor Ponta, că ”se râde de România la Bruxelles”.

De asemenea, Monica Macovei a ținut să sublinieze că premierul Victor Ponta a ales să se opereze în Turcia pentru a scăpa de ancheta DNA.

Citește și: Iohannis a APROBAT interimatul lui Oprea, după ce Ponta a trimis fișele medicale la președinție

“Poate Victor Ponta vrea să scape de justiție. De la Baku a mers direct în Turcia. Mai târziu am aflat că s-a dus în Turcia. De acolo spune că nu poate să conducă țara, după operația la genunchi. Toate s-au întâmplat după o înțelegere cu Gabriel Oprea și Klaus Iohannis. Ponta era chemat la DNA după ce a mers la Baku, dar el s-a dus direct în Turcia”, a explicat Macovei.

În ceea ce privește documentele medicale pe care  Iohannis i le-a cerut lui Ponta, europarlamentarul a precizat că acestea arată existența unei înțelegeri între cei doi.

Citește și: Monica Macovei: Desemnarea lui Oprea la Guvern, ÎNȚELEGERE între Iohannis și Ponta

”E un act tardiv, de a cere documente medicale. E un blat între Victor Ponta și Iohannis ca să scape de justiție. Un termen la DNA l-a ratat. Putea să șchiopăteze și trei zile înainte. Am mai avut un Victor care s-a operat, și-a pus genunchiul în gips și nu a scăpat de justiție”, a completat Macovei.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 790: Blinken, vizită surpriză la Kiev

Şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken, a sosit în această dimineaţă la Kiev pentru o vizită surpriză care ar trebui să-i liniştească pe ucraineni cu...

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...

Ședință solemnă în Parlament, cu ocazia Zilei prieteniei româno-israeliene

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni astăzi, de la ora 10:00, în şedinţă solemnă comună consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România...
Ultima oră
Pe aceeași temă