6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO UPDATE Monica Macovei a demisionat din PDL şi candidează ca independent...

VIDEO UPDATE Monica Macovei a demisionat din PDL şi candidează ca independent la Preşedinţie. Blaga: Oricum urma să fie RADIATĂ din partid

Monica Macovei a anuţat, marţi, într-o conferinţă de presă că a demisionat din Partidul Democrat Liberal. Macovei și-a anunțat candidatura independentă la Președinție.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/7226e50c502ce133255dcdb65b1f26d2/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Monica MacoveiNu mă înscriu în niciun alt partid politic. 

Monica Macovei: Voi candida independent pentru funcţia de preşedinte al României pentru că sunt convinsă că românii merită un preşedinte al lor.

Monica Macovei: Multe decizii ale PDL au indus confuzie în PDL. Nu am înţeles de ce PDL nu poate avea propriul candidat la prezidenţiale.

Monica Macovei: Mulți membri PDL m-au întrebat de ce nu putem avea noi un candidat la președinție, de ce să ni se impună unul care a fost împotriva noastră când se încălca statul de drept în 2012. Nu am găsit un răspuns. Poate că unii lideri au fost mai interesați de interesele de culise ale partidului decât de binele țării.

Monica Macovei: Klaus Iohannis nu a dovedit că reprezintă dreapta, că apără staul de drept şi vrea anticorupţie.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți, la scurt timp după ce Monica Macovei a făcut anunţul privind demisia din PDL, că nu se bucură de demisia Monicăi Macovei din partid, spunând că aceasta oricum urma să fie radiată din rândurile membrilor partidului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă