14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechMRU: Președintele greșește susținându-l doar pe Diaconescu

MRU: Președintele greșește susținându-l doar pe Diaconescu

Președintele Băsescu greșește susținându-l doar pe Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidențiale, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului Forţa Civică. În plus acesta a adăugat că speră ca Diaconescu să nu fie doar folosit în jocul politic.

”Continui să cred că PMP este un proiect de laborator, este un partid născut în eprubetă şi a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice înseamnă pierdere de energie politică şi este, cred, o lovitură pe care o aduce obiectivului unităţii”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu duminică, într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.

În opinia sa, ”preşedintele Traian Băsescu greşeşte când investeşte totul pe o singură carte şi, în felul acesta, nu ajută obiectivul unităţii dreptei”.

Preşedintele Forţei Civice a făcut un comentariu şi legat de candidatul la prezidenţiale al PMP, Cristian Diaconescu, spunând că are cu acesta ”o prietenie veche”.

”Ne cunoaştem de 20 de ani, am lucrat împreună în nenumărate situaţii, îmi doresc, din prietenie şi consideraţie pentru domnia sa, să nu fie niciodată în postura de a fi fost folosit, şi sper că nu este obiectivul unui joc politic cinic”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Potrivit preşedintelui Forţa Civică, apelul pe care îl va face în lunile care urmează se va duce către toţi votanţii dreptei, indiferent de natura relaţiilor cu partidele pe care le simpatizează, cu preşedintele Traian Băsescu.

”Vor fi asemenea apeluri publice: mergeţi, uitaţi-vă mai departe de ceea ce pare astăzi dreapta şi ajutaţi într-o construcţie. Nu cred în politica pământului pârjolit”, a spus Ungureanu, conform sursei citate.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că prezidenţiale aduc pe scena politică o armată înteagă de nulităţi care cred că pot fi preşedinţi ai României, el pledând pentru Cristian Diaconescu care are, în opinia sa, profilul şi pregătirea pentru această funcţie.

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă