14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăTechNoi propuneri de excludere din PNL. Cine se află pe lista neagră

Noi propuneri de excludere din PNL. Cine se află pe lista neagră

UPDATE 21.41: Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, reconfirmat miercuri în funcţie, a declarat miercuri că în maximum două săptămâni vor fi făcute propunerile privind conducerea filialelor din Bucureşti. "În maximum două săptămâni veţi avea aceste propuneri, după care ne vom ocupa de toate celelalte organizaţii din România unde încă avem doi copreşedinţi", a spus Bolojan, după şedinţa Biroului Politic Naţional. 

El a arătat că pentru conducerea filialelor PNL Bucureşti vor fi făcute propuneri, care vor fi supuse aprobării în BPN. Bolojan a precizat că liberalii mai au 19 organizaţii unde nu există conducere unică, indicând că după constituirea consiliilor locale şi judeţene vor fi realizate aceste nominalizări. 

====

Liberalii care au cerut demisia din funcţie a secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, şi-au retras solicitarea în Biroul Politic Naţional, cerându-şi scuze, potrivit unor surse liberale, citate de Agerpres. Tot în şedinţa BPN, purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a cerut excluderea lui Theodor Paleologu şi Cristian Bodea din partid. 

Toţi liderii filialelor PNL Bucureşti, inclusiv Anca Boagiu, au demisionat miercuri din funcţii. 
Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat că patru lideri de filiale de sector au solicitat demisia lui Bolojan din funcţia de secretar general. 

"O parte dintre noi, şi anume patru preşedinţi de sectoare, am solicitat şi demisia domnului secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de şef de campanie la nivel naţional nu a performat, a lipsit cu desăvârşire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns şi aşteptăm. Solicitarea noastră rămâne şi în cadrul Biroului Politic Naţional", a spus Voicu. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă