16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechOprea: Colaborarea UNPR cu PSD nu depinde de legea privind taxarea marilor...

Oprea: Colaborarea UNPR cu PSD nu depinde de legea privind taxarea marilor averi

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marţi, că alianța dintre UNPR şi PSD nu depinde de adoptarea proiectului privind taxa marilor averi, informează Mediafax.

Gabriel Oprea a precizat că Victor Ponta nu i-a transmis un refuz oficial cu privire la acest proiect, deși premierul a declarat presei în 2015 nu se vor mări taxe şi impozite.

Oprea a făcut aceste precizări înainte de a intra la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, împreună cu premierul Victor Ponta.

"Nu ne-a răspuns, poate îmi spune acum, dar noi ne batem pentru această lege", a afirmat Oprea, întrebat dacă nu e nicio supărare că Victor Ponta i-a răspuns că anul viitor nu va mări taxele.

Gabriel Oprea a fost întrebat și dacă UNPR este mulţumit cu două portofolii guvernamentale, așa cum a anunțat premierul Victor Ponta. "Suntem nişte oameni normali la cap în ţara asta care are nevoie de stabilitate şi nu-i interesează altceva. Noi ne facem datoria", a precizat Oprea.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marţi, că formaţiunea sa îşi propune să reintroducă în dezbaterea parlamentară proiectul legislativ privind taxarea marilor averi.

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă