20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăTechOprea: Ponta, omul de care România are nevoie ca președinte

Oprea: Ponta, omul de care România are nevoie ca președinte

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, miercuri, că România are nevoie de liderul PSD, Victor Ponta, în funcția de președinte, relatează Agerpres.

La sediul UNPR a avut loc, miercuri, o ședință de lucru a partidului la care a participat președintele PSD, premierul Victor Ponta, alături de președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, reprezentanți ai conducerii progresiștilor, parlamentarii și aleși locali ai partidului.

"Gabriel Oprea a arătat că parteneriatul cu PSD este unul corect și că prim-ministrul Victor Ponta este omul de care România are nevoie pentru a depăși o etapă istorică plină de încercări pentru români și pentru întreaga țară. De asemenea, Gabriel Oprea a subliniat că România are nevoie de Victor Ponta în funcția de președinte și că UNPR își continuă campania de strângere a un milion de semnături pentru susținerea acestei candidaturi", se precizează în comunicatul amintit.

Sursa citată arată că, în cadrul ședinței, Ponta a spus că se bazează pe sprijinul UNPR în realizarea obiectivelor asumate de către guvernul pe care îl conduce.

"Premierul Victor Ponta a subliniat faptul că PSD și UNPR formează o echipă și vor avea întotdeauna candidați comuni la alegeri, în baza protocolului Alianței de Centru-Stânga și a mulțumit pentru seriozitatea și implicarea de care au dat dovadă reprezentanții UNPR, atât în plan guvernamental, cât și în plan politic. De asemenea, primul — ministru a salutat profesionalismul și orientarea statornică a Uniunii spre apărarea interesului național, menționând rolul deosebit de important pe care l-a avut și îl are președintele Gabriel Oprea în acest sens", se mai arată în comunicat.

Totodată, adaugă sursa citată, Ponta a exprimat convingerea că UNPR va fi un partener pe termen lung pentru partidul pe care îl conduce și pentru guvernare, "cu atât mai mult cu cât cele două formațiuni politice împărtășesc valorile și principiile stângii moderne europene".

Cei doi lideri de partid au exprimat, la finalul întâlnirii, dorința ca astfel de discuții să aibă loc cât mai des pentru ca parteneriatul PSD-UNPR să fie "tot mai strâns" și să producă rezultate benefice "pentru guvernare și, în general, pentru societatea românească".

Cele mai citite

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă