4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăTechOprea:Dacă Ponta nu mai e liderul PSD, multe se schimbă

Oprea:Dacă Ponta nu mai e liderul PSD, multe se schimbă

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a arătat, într+un interviu acordat B1 TV, că îl susține pe Victor Ponta, dar dacă acesta nu mai este lider al PSD ”multe se schimbă pentru mine”.

”Din punct de vedere politic am un parteneriat cu PSD, dar pe de altă parte nu pot să nu spun, să nu fiu cinstit și să spun că pentru mine este important Victor Ponta”, a spus Oprea.

Întrebat ce se schimbă dacă Victor Ponta dispare, liderul UNPR a răspuns: ”multe pentru mine”, însă nu a dorit să facă declaraţii suplimentare.

Totodată, Oprea a mai fost întrebat ce va face dacă Iohannis îi va cere să dărâme actualul Guvern, pentru că acesta a devenit o vulnerabilitate la adresa securității naționale. El a răspuns că ”dacă știam că îmi puneți o astfel de întrebare, nu mai călcam pe la această masă. Nu cred că președintele Klaus Iohannis ar avea o astfel de abordare (…) Consider că acesta este un Guvern bun și am ceva experiență ”, a spus Oprea.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă