20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechOrban: Pierdut Tăriceanu. Îl declar nul

Orban: Pierdut Tăriceanu. Îl declar nul

Deputatul liberal Ludovic Orban a făcut, vineri seara, următoarea afirmație, pe seama șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: ”Pierdut Tăriceanu, declar nul”. Declarația a fost făcută în cadrul Congresului extraordinar al PNL, într-un comentariu despre intenția lui Tăriceanu de a-și înființa un nou partid și de a candidat la cursa pentru Cotroceni. 

”Vorba unui anunț la mica publicitate: Pierdut Tăriceanu, declar nul. Îmi pare rău că a ajuns din postura de rege al animalelor în postura unui biet iepure al PSD”, a comentat Ludovic Orban. 

”Este evident că la ora actuală domnul Tăriceanu este un rentier al PSD, că tot ce face în politică este pentru PSD și pentru Victor Ponta și că nu face altceva decât să își depună o candidatură care are un unic scop – acela de a încerca să fure voturi din zona dreptei politice și de a le livra în turul doi către Victor Ponta”, a completat deputatul liberal. 

Acesta a spus că Tăriceanu nu are nicio șansă la prezidențiale, dat fiind că ”stânga va vota cu Ponta și dreapta cu Iohannis”. 

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, că va iniția procedurile pentru înființarea unui nou partid liberal și strângerea de semnături pentru înscrierea în cursa pentru Cotroceni. 

Fostul președinte al PNL informează printr-un mail transmis presei că actualul Congres al liberalilor a fost pregătit ”cu multă atenție de conducerea demisionară” și că nu are șanse să fie dezbătute problemele pe care el le-a invocat. 

În plus, Călin Popescu Tăriceanu anunţă că vor iniția acțiunea de strângere a semnăturilor necesare înscrierii legale a candidaturii sale la Președinția României. 

Fostul premier spune că ar fi preferat să anunțe aceste lucruri din calitate de participant la Congresul PNL. 

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă