14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăTechOrban îl iartă pe Tăriceanu. Ce ofertă îi face

Orban îl iartă pe Tăriceanu. Ce ofertă îi face

Deputatul liberal Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria București, a declarat, marți seară, la B1 Tv, că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost membru PNL timp de 25 de ani și că  locul fiecărui liberal este în PNL. 

Ludovic Orban a declarat că, după ce PNL s-a despărţit de PSD, o dată cu ruperea USL, Călin Popescu Tăriceanu a hotărât că îi este mai bine în susţinerea guvernului Ponta.

”Această rătăcire sper să ia sfârşit mai devreme sau mai târziu”, a adăugat Orban, precizând că el crede că locul oricărui liberal este în PNL. 

Întrebat dacă îl invită pe Tăriceanu să revină în PNL, Ludovic Orban a răspuns: ”În momentul în care se va încheia această legislatură, şi toate frământările şi disputele şi interese care au dictat gesturile politice ale lui Tăriceanu, poate îşi va aduce aminte că a fost membru al PNL 25 de ani şi că această rătăcire trebuie să se încheie”. 

Ludovic Orban a  mai fost întrebat dacă este posibilă o colaborare a PNL cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, la alegerile parlamentare.

”Eu nu exclud nicio variantă de colaborare cu oameni care îşi declară apartanenţa la doctrina şi valorile liberale şi care respectă istoria PNL”, a răspuns candidatul PNL la Primăria Capitalei.  

Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Roma

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a pierdut în două seturi în fața...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Prognoza meteo pe regiuni. Vremea se va încălzi în următoarele două săptămâni

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă în intervalul 13 - 26 mai. Astfel, în următoarele două săptămâni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă