10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăTechPMP Mehedinți o vrea pe Udrea candidată la prezidențiale

PMP Mehedinți o vrea pe Udrea candidată la prezidențiale

Filiala PMP Mehedinți a anunțat că o susține pe Elena Udrea la prezidențiale, relatează Mediafax. Astfel, liderul Eugen Golea a arătat că organizația a strâns peste o mie de semnături pentru Cristian Diaconescu, dar că ”foarte multă lume nu-l cunoaşte” și că ”nu ia atitudine publică faţă de temele zilei din politică”.

”S-au strâns peste o mie de semnături într-o săptămână. Suntem în target, dar din discuţiile purtate cu colegii mei care se ocupă de strângerea de semnături, înţeleg că merge mai greu comparativ cu strângerea semnăturilor pentru europarlamentare. Foarte multă lume nu-l cunoaşte, iar cei ca îl cunosc spun că nu ia atitudine publică faţă de temele zilei din politică”, a declarat, joi, Eugen Golea.

Golea a precizat că miercuri seară a avut loc o întrunire a Consiliului Executiv Judeţean al PMP, în cadrul căruia organizaţia şi-a arătat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie, decizia urmând să fie transmisă de preşedintele filialei, marţi, la Colegiul Naţional al partidului, care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Elena Băsescu a scris, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că organizaţiile PMP au ”probleme” în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".

"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", scria Elena Băsescu într-o postare de marţi seară pe pagina sa de Facebook.

În continuarea acestui mesaj, ea face o trimitere la o informaţie de presă în care se arată că membri din PMP ar contesta candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie şi că, potrivit unei declaraţii a preşedintelui organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, Diaconescu ar avea probleme în strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000, pentru înscrierea în competiţia electorală fiind necesare 200.000 de semnături.

Candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat la sfârşitul lunii iulie, pentru Mediafax, că preşedintele Băsescu a semnat la prima poziţie pe lista de susţinători ai candidaturii sale în alegerile prezidenţiale, adăugând că momentul a avut loc în timpul unei întâlniri "de rutină" cu şeful statului.

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...
Ultima oră
Pe aceeași temă