21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPMP susține moțiunea de cenzură depusă de ACL

PMP susține moțiunea de cenzură depusă de ACL

Partidul Mișcarea Populară susține moțiunea de cenzură inițiată de ACL și intitulată "Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriți fraudarea alegerilor de către PSD!".

"Suntem de acord cu ambele propuneri pentru moțiune (OUG 45/2014 care modifică alegerea președintelui României și OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali — n.r.) și le vom susține, însă corect ar fi fost să fim consultați înainte de a fi inițiată. Categoric da. Susținem moțiunea de cenzură", a declarat, vineri, pentru Agerpres, Eugen Tomac.

ACL a depus vineri moțiunea de cenzură intitulată "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriți fraudarea alegerilor de PSD".

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că moțiunea este îndreptată împotriva "abuzurilor repetate ale Guvernului Ponta" și a fost inițiată de 171 de parlamentari.

Potrivit lui Iohannis, moțiunea vizează OUG 45/2014 care modifică alegerea președintelui României și OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă