11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechPMP vrea amânarea cu un an a majorărilor salariale

PMP vrea amânarea cu un an a majorărilor salariale

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat că partidul propune amânarea cu un an de zile a majorărilor salariale, motivând că, în prezent, economia are nevoie de soluţii, nu de instabilitate politică. 

„Am analizat ce se întâmplă, mai ales pe partea de modificări de Cod Fiscal, arătând unele deficienţe pe care, la ora actuală, Guvernul doreşte să le propună, cum ar fi cele cu privire la modificări în Codul Fiscal pe o economie care merge. Economia merge, sunt elemente care arată că nu e neapărat nevoie să scazi de la 16% la 10% partea de taxare. Tocmai de aceea, propunerea noastră va fi de a proroga cu un an toate aceste majorări de salarii, în aşa fel încât economia să intre în 2018 mai sustenabil”, a spus Steriu, după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP.

De asemenea, acesta a adăugat că, în perioada următoare, PMP va decide sub ce formă va face propunerea de prorogare a creşterii salariului minim.

Steriu a precizat că, în prezent, economia naţională are nevoie de soluţii şi nu de un blocaj provocat de instabilitatea politică.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă