10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechPNL cere ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu PSD

PNL cere ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu PSD

PNL va analiza situaţia politică generată de PSD, va avea consultări cu partenerii săi politici europeni şi solicită ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu social-democraţii, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

”PNL va analiza cu atenţie situaţia politică fără precedent în care PSD pune întreaga clasă politică. Considerăm că nici un for politic sau instituţional democratic din România nu mai poate avea relaţii cu PSD atât timp cât acesta produce astfel de unanimităţi anti – justiţie, anti – democraţie şi anti – bunul simţ. Cerem din nou candidaţilor şi membrilor PSD să se desolidarizeze public de actuala conducere a partidului şi să aleagă partea binelui”, a spus Gorghiu.

Ea a cerut ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu PSD: “Cerem partidelor aliate cu PSD în diferite formate de colaborare să îşi regândească de urgenţă atitudinea”. Gorghiu a afirmat că va analiza situaţia politică generată de conduita PSD din ultimele zile şi va avea consultări cu partenerii săi politici europeni, urmând să anunţe o agendă politică de izolare a PSD”.

“PNL va analiza situaţia politică generată de conduita PSD din ultimele zile, va avea consultări cu partenerii săi politici europeni şi va anunţa curând o agendă politică ambiţioasă de izolare a PSD şi de denunţare a riscurilor generate de actuala conducere a acestui partid pentru România”, a mai afirmat Gorghiu.

Postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar urma să rămână vacant, după excluderea lui Valeriu Zgoneadin PSD. Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri, în unanimitate, excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, după ce acesta a cerut demisia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, condamnat definitiv, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendum.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă