9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechPNL deschide larg sacul cu promisiuni

PNL deschide larg sacul cu promisiuni

Liderul PNL Alina Gorghiu a anunţat pe pagina sa de Facebook că PNL are "un plan ambiţios" pentru Sănătate: dublarea salariilor medicilor încă de la începutul guvernării, construirea a 8 spitale regionale, precum şi 900 de construcţii tip Casa medicului.

Ea îşi motivează propunerea prin faptul că "80% dintre absolvenţii de Medicină vor să plece din România". "Când trebuie să meargă la medic sau au nevoie să se interneze într-un spital de stat, aceeaşi dorinţă îi încearcă şi pe pacienţi".

Co-preşedintele PNL atacă PSD considerându-l vinovat că nu a început construirea celor 8 spitale regionale aflate în proiect, atunci când a fost la putere.

"PNL are un plan ambiţios pentru Sănătate: dublarea salariilor medicilor încă de la începutul guvernării, construirea celor 8 spitale regionale pe care PSD nici nu le-a început cât a fost la putere, 900 de construcţii tip Casa medicului – cabinet medical şi locuinţă pentru medicii din rural şi din oraşele mic", a scris liderul liberal.

Potrivit acesteia, un guvern liberal le va putea duce la îndeplinire. "Nu vom putea rezolva criza din Sănătate fără să direcţionăm resurse importante spre acest sector", a mai spus Gorghiu.

Liberalii, reuniţi vineri în cadrul Ligii Aleşilor Locali, au adoptat o rezoluţie privind salarizarea primarilor, dar şi o creştere medie de 22% a salariilor pentru funcţionarii publici, începând cu 2017.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă