9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO. UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENȚIALE. Antonescu: Decizia a fost...

VIDEO. UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENȚIALE. Antonescu: Decizia a fost luată prin vot civilizat. Nu vreau să fiu premier. Iohannis: Pe 5 august, desemnarea candidatului dreptei

UPDATE. În perioada imediat următoare va exista o cercetare sociologică pentru a fi desemnat candidatul dreptei. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla pe 5 august, a spus Klaus Iohannis. Iohannis a mai spus că ia în calcul o campanie on-line, pentru a strânge susținători, în cazul în care va fi desemnat candidatul dreptei.

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/e70252cf4e22402b674ee8f67abc6fba/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

 

”Le mulțumesc colegilor că au venit și au votat”. ”Nu a fost un vor controversat. Noi nu ne-am luptat, am optat pentru candidatură”. ”Mergem mai departe ca și colegi”, a mai spus Iohannis.

UPDATE. Fostul lider al PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, că toată lumea este mulțumită și decizia a fost luată printr-un vor civilizat, în limitele normalului, anunță B1tv. 

”Ce voiați, să nu voteze nimeni cu mine? ”, a spus Crin Antonescu, răspunzând la întrebarea despre scorul obținut. 

"Nu mă interesează un post de premier”, a mai răspuns Antonescu, întrebat dacă s-a gândit la un tandem cu Iohannis președinte. 
 

UPDATE.  Klaus Iohannis,președintele PNL, a fost desemnat, luni, de Delegaţia permanentă, drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, informează Mediafax.

110 membri ai Delegaţiei Permanente au votat cu Iohannis, în timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 56.

Liberalii își desemnează, luni, candidatul la alegerile prezidențiale. Sondajele arată o diferenţă mare în favoarea lui Iohannis, de la 70 la 30 de procente, conform B1 TV.

Conform unor surse liberale, o cercetare sociologică comandată de PNL, pentru a decide candidatul la prezidențiale între Crin Antonescu și Klaus Iohannis, concluzionează că actualul președinte al partidului are cele mai mari șanse la alegerile din toamnă.

Fostul lider liberal Crin Antonescu cere acum un singur lucru. ”Nu doresc decât un vot asumat, nominal, deschis, secret – cum doresc ei, dar un vot asumat că e o decizie fundamentală pentru partid și asumată de cei în drept să o ia”, a cerut fostul șef al liberalilor.

Iohannis ar obţine 21% din voturi, iar Crin Antonescu 6%. 32% din respondenți ar vota însă cu Victor Ponta la prezidențiale. Cercetarea sociologică va fi discutată în ședința Delegației Permanente a PNL programată pentru luni la ora 15.00.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă