20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechCe conține programul de guvernare al PNL. Blaga vrea majoritate contra PSD

Ce conține programul de guvernare al PNL. Blaga vrea majoritate contra PSD

UPDATE 14.40: Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanți

UPDATE 13.45 Liderii PNL au susținut necesitatea unui program de guvernare care să pună bazele pentru un cod fiscal de mai lungă durată decât cel actual și care să dezvolte clasa de mijloc.

Citește și Program Guvernare PNL: Ce propuneri au Blaga, Gorghiu și Predoiu. Primele reacții ale liderilor liberali

"Atrag atentia ca vreau sa indepartam perceptia negativa ca numai stanga are in vedere politicile sociale", a spus Blaga, potrivit Hotnews.ro.

——-

Partidul Național Liberal (PNL) și-a lansat, sâmbătă, noul program de guvernare. Co-președintele PNL Vasile Blaga a lansat o invitație celorlalte partide pentru a forma o coaliție împotriva PSD.

Cu ocazia lansării Programului de guvernare elaborat sub coordonarea premierului din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, cei doi co-președinți, Blaga și Alina Gorghiu, susțin că de astăzi lansează oficial invitația tuturor partidelor parlamentare să ia la cunoștință despre ceea ce propun liberalii și să se alăture proiectului, conform B1.ro.

Citește și Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanți

”Îi invităm pe toți cei care cred că a venit vremea unui nou guvern, a unui nou proiect să ni se alăture într-o nouă majoritate care să înlăture de la putere a PSD”, a spus Vasile Blaga.

Citește și Citește și Predoiu: Autrostrada Sibiu – Pitești este o prioritate si trebuie realizată

”Este o invitație pentru toate forțele politice să începem un nou ciclu în conformitate cu programul lansat și asumat de președintele Klaus Iohannis”, a spus și Alina Gorghiu.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă