10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechCe conține programul de guvernare al PNL. Blaga vrea majoritate contra PSD

Ce conține programul de guvernare al PNL. Blaga vrea majoritate contra PSD

UPDATE 14.40: Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanți

UPDATE 13.45 Liderii PNL au susținut necesitatea unui program de guvernare care să pună bazele pentru un cod fiscal de mai lungă durată decât cel actual și care să dezvolte clasa de mijloc.

Citește și Program Guvernare PNL: Ce propuneri au Blaga, Gorghiu și Predoiu. Primele reacții ale liderilor liberali

"Atrag atentia ca vreau sa indepartam perceptia negativa ca numai stanga are in vedere politicile sociale", a spus Blaga, potrivit Hotnews.ro.

——-

Partidul Național Liberal (PNL) și-a lansat, sâmbătă, noul program de guvernare. Co-președintele PNL Vasile Blaga a lansat o invitație celorlalte partide pentru a forma o coaliție împotriva PSD.

Cu ocazia lansării Programului de guvernare elaborat sub coordonarea premierului din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, cei doi co-președinți, Blaga și Alina Gorghiu, susțin că de astăzi lansează oficial invitația tuturor partidelor parlamentare să ia la cunoștință despre ceea ce propun liberalii și să se alăture proiectului, conform B1.ro.

Citește și Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanți

”Îi invităm pe toți cei care cred că a venit vremea unui nou guvern, a unui nou proiect să ni se alăture într-o nouă majoritate care să înlăture de la putere a PSD”, a spus Vasile Blaga.

Citește și Citește și Predoiu: Autrostrada Sibiu – Pitești este o prioritate si trebuie realizată

”Este o invitație pentru toate forțele politice să începem un nou ciclu în conformitate cu programul lansat și asumat de președintele Klaus Iohannis”, a spus și Alina Gorghiu.

Cele mai citite

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Gabriela Szabo, ambasadoarea ediției din acest an a UVT Liberty Marathon

Campioana olimpică și multipla campioană mondială la atletism Gabriela Szabo, declarată timp de zece ani la rând cea mai bună atletă a României, va...
Ultima oră
Pe aceeași temă