21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPNL va avea un departament online. Ce strategie a pregătit Gorghiu

PNL va avea un departament online. Ce strategie a pregătit Gorghiu

PNL va avea, începând de sâmbătă, ”un departament online”, a anunțat copreşedintele partidului Alina Gorghiu, care le-a cerut tinerilor să se implice în transmiterea mesajelor partidului, informează Mediafax.

Gorghiu a explicat că a propus conducerii partidului înfiinţarea unui astfel de departament, care va fi votat la Consiliul Naţional al PNL, desfășurat sâmbătă, la Piteşti.

Citeşte şi: Declaraţii surprinzătoare. Gorghiu vrea ca Antonescu să revină în prim-plan

”De mâine, PNL are un departament online. (…) Nu avem foarte multe pârghii de comunicare pe TV. Majoritatea televiziunilor sunt sensibile la şarmul PSD. Haideţi să cucerim online-ul! N-avem voie să ratăm partea aceasta care este pe specificul nostru, al liberalilor”, le-a spus Gorghiu tinerilor din organizaţia judeţeană din Prahova, în cadrul unei întâlniri care a avut loc, vineri, la Ploieşti.

În acest context, Gorghiu le-a cerut tinerilor să se implice în transmiterea mesajelor partidului în special către cei care nu sunt membri ai PNL şi nu fac politică.

Citeşte şi: Ponta le cere scuze jurnaliştilor proşti

”Cert este că va trebui să ne implicăm mai mult şi pe partea asta. E o obligaţie pe care generaţia voastră o are. Dacă eu mă străduiesc să fiu extrem de activă în spaţiul virtual, o să rog pe fiecare dintre voi să preia mesajele Partidului Naţional Liberal şi să le facă cunoscute celor care nu au legătură cu PNL, pentru că miza este nu să împărţim între noi mesaje în comunitatea noastră, a liberalilor, miza este ca aceste mesaje să ajungă la publicul pe care nu l-am accesat până acum, la publicul care nu este membru al PNL. Şi atunci veţi vedea că va fi o misiune mult mai uşoară şi fără televiziuni şi fără resursele pe care le are PSD-ul să câştigăm localele”, a mai spus Alina Gorghiu.

Sâmbătă, la Piteşti, va avea loc Consiliul Naţional al PNL.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă