18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechPoliticianul care a făcut un anunţ matrimonial într-o conferinţă de presă, iertat...

Politicianul care a făcut un anunţ matrimonial într-o conferinţă de presă, iertat de partid

Preşedintele interimar al organizaţiei municipale a Mişcării Populare Giurgiu, Marius Crăcea, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că nu a primit nicio decizie scrisă privind excluderea din partid sau suspendarea din funcţie şi a precizat că îşi desfăşoară în continuare normal activitatea în MP. 

“În timpul unei emisiuni televizate la un post naţional, Dinu (Ionel Dinu, preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu – n.r.) mi-a spus că voi fi exclus din partid, dar la o jumătate de oră după aceea, în particular, mi-a spus că a glumit. Eu şi ieri m-am întâlnit cu acesta la partid şi nu s-a vorbit nimic de excluderea sau suspendarea mea din funcţie şi îmi desfăşor în continuare activitatea normal la partid. Eu am venit în acest partid atras de personalitatea lui Traian Băsescu, nu vreau să părăsesc acest partid, sunt în continuare alături, dar mi se pare absurd ca un om care vorbeşte despre iubire să fie exclus dintr-un partid”, a afirmat Marius Crăcea. El spune că i se pare normal să aibă libertate de exprimare şi nu vrea să plece la alt partid. 

Între timp, preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat sâmbătă că nu vrea să îl excludă din partid pe Marius Crăcea. “În momentul de faţă (Crăcea – n.r.) a fost suspendat din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale Giurgiu a Mişcării Populare de către Consiliul judeţean. (…) Eu nu vreau să îl exclud din partid, evident că am să îi ţin partea, sunt anumite voci care într-adevăr vor să îl excludă, eu unul îi voi lua apărarea chiar şi în cadrul şedinţei de astăzi”, a spus Dinu, care participă la Colegiul Naţional al MP. 

În opinia sa, Marius Crăcea are calităţi şi este un om politic de viitor. “Nu a făcut nimic grav, este un băiat tânăr, un băiat cu calităţi, care încearcă să intervină în politică altfel decât au intervenit cei de până acum. Este un băiat curat, super inteligent, în afară de faptul că are o facultate terminată, Psihologia, are doctorat în Psihologie şi trei masterate, este un om de viitor, un om care în momentul de faţă nu încearcă decât să îşi găsească o nouă cadenţă a destinului”, a afirmat Dinu. 

El a spus că îl susţine în continuare pe Marius Crăcea pentru a rămâne în partid. “Îl voi supune unui sondaj de opinie la nivelul municipiului Giurgiu şi cu certitudine, declar în faţa dumneavoastră, că, dacă va sta bine în sondaje, va fi candidatul Mişcării Populare la Giurgiu”, a afirmat Dinu. 

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă la Colegiul Naţional al partidului că trebuie făcută o evaluare a pregătirii organizaţiilor pentru alegeri şi a vorbit în acest context despre “lipsa de experienţă a unor membrii noi de partid”. El a spus că, “dincolo de evaluare, trebuie să existe discuţii şi despre modul cum se dau mesajele”. 

“În orice caz Crăcea a dat nişte mesaje extraordinare de la Giurgiu, dar ar fi bine să se oprească. Nu aş vrea să luaţi lucrurile în tragic. Finalul ar trebui să fie să ne arate aleasa, înţeleg că este plin de solicitări şi, gata, ar trebui să înceteze cu acţiunile pe această direcţie pentru că scopul şi l-a atins. Am vrut să ştiţi că nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales că pare un om pregătit, aceasta nu înseamnă că acesta este sistemul de lansare a organizaţiilor”, a afirmat Băsescu.

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă