13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechGALERIE FOTO. Ce mesaje au transmis politicienii cu ocazia Mărţişorului

GALERIE FOTO. Ce mesaje au transmis politicienii cu ocazia Mărţişorului

1 Martie a fost un bun prilej pentru mai toţi politicienii români pentru a-şi exprima aprecierea faţă de reprezentantele sexului frumos. Şi cum reţele sociale reprezintă unul dintre cele mai facile moduri de exprimare, oamenii politici au profitat şi le-au folosit şi de Ziua Mărţişorului. 

Klaus Iohannis, preşedintele României, a scris pe contul său de Facebook un mesaj dedicat soţiei sale: "Suntem împreună de peste 25 de ani și cel mai frumos mărțișor rămâne, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie”.

CITEŞTE ŞI  De ce se dă Ponta "lovit politic"

Nici premierul Victor Ponta nu ratat prima zi a primăverii pentru a-şi arăta aprecierea faţă reprezentantele sexului frumos. Premierul a postat pe contul său de Facebook nu un mesaj, ci două. În primul, Ponta a scris că "De Martisor urez doamnelor şi domnisoarelor o primăvară frumoasă şi plină de bucurii (şi nouă tuturor să scăpam de lunga iarnă din inimile şi minţile noastre!)”. După doar câteva ore, Ponta a mai adăugat o postare. De data aceasta pentru fiul său Andrei care pe 1 martie a împlinit 12 ani. "Mărțișorul meu, Andrei – care azi împlinește 12 ani! Cu siguranță cel mai bun dintre toți bărbații cu numele de Ponta!"

CITEŞTE ŞI  Cătălin Predoiu îl acuză pe Ponta că a distrus "relația specială" a României cu Comisia Europeană

Şi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, le-a urat "tuturor o primăvară frumoasă, care să vă aducă zâmbete şi împliniri!". Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a scris pe Facebook un mesaj în care spune că "Începutul primăverii este un prilej de bucurii pentru noi toţi. Îmi exprim speranţa că această primăvară va fi una prosperă şi cu multe împliniri."

CITEŞTE ŞI  Ce scrie presa internaţională despre dosarul penal în care este implicat cumnatul premierului Ponta​

Traian Băsescu a ţinut să le transmită şi el o urare doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 1 martie: "Un mărţişor pentru doamne şi domnişoare! Să aveţi o primăvară frumoasă!", a fost mesajul postat pe pagina sa de Facebook de fostul preşedinte al României.

Şi fostul premier Adrian Năstate a ţinut să le transmită "prietenelor de pe blog" un mesaj cu ocazia Mărţişorului. "Vă doresc, tuturor, o primăvară frumoasă, cu motive de optimism. Prietenelor mele de blog le transmit gândurile mele calde, însoţite de primul meu selfie."

 

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă