13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTechCe spune Victor Ponta despre fuziunea dintre PDL și PNL

Ce spune Victor Ponta despre fuziunea dintre PDL și PNL

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că fuziunea dintre partidele de dreapta PNL și PDL este un lucru pozitiv deoarece în acest fel Traian Băsescu va fi obligat să se pensioneze mai devreme.

Ponta a spus că prin alianţa PNL-PDL se cristalizează scena politică. "Foarte bine că s-a făcut, îl scot mai devreme pe domnul Băsescu la pensie", a spus Ponta.

Legat de timpul scurs de la ieşirea PNL din USL pâna la iniţierea alianţei cu PDL, Ponta a afirmat: "De-abia au divorţat de noi, s-au şi căsătorit cu PDL, inimă zburdalnică domnul Antonescu".

”Eu îmi doresc să fim cât mai puțin prezenți în aceste zile. Este un spectacol de principii, de oameni de principii pe care e păcat să îl întrerupem”, a spus Victor Ponta.

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...
Ultima oră
Pe aceeași temă