6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechPonta, despre afirmațiile privind ofițerii acoperiți: Nu cei de la comisii, ci...

Ponta, despre afirmațiile privind ofițerii acoperiți: Nu cei de la comisii, ci membrii PNL ţin foarte mult să fiu audiat

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, că liberalii sunt cei care „țin foarte mult” ca el să fie audiat, cu privire la declarațiile sale privind ofițerii sub acoperire, informează Agerpres.

Astfel, Victor Ponta a afirmat că dacă aceştia insistă, o să meargă şi o să vorbească despre informatorii şi ofiţerii sub acoperire din PNL. 

„Eu am văzut că nu cei de la comisii, ci membrii PNL ţin foarte mult să fiu audiat. Dacă insistă, o să merg pentru că.. dar o să fie o criză mare în PNL, pentru că ei au foarte mulţi, în special informatori, mai puţin ofiţeri sub acoperire, informatori d-ăştia care se duc şi dau ce mai aud. De exemplu, Cezar Preda; ştiam că tot timpul el stătea lângă Udrea şi după aia informa, acum stă lângă Gorghiu şi informează; sau Calimente sau… Deci, să se gândească bine cei de la PNL, că eu mă duc şi spun tot ce ştiu despre informatorii şi ofiţerii sub acoperire, de cum am auzit eu despre ei, din PNL. Dacă insistă cei de la PNL, cred că pot să le vorbesc o lună despre toţi ai lor, dar s-ar putea să le treacă până după Paşte, să le vină gândul cel bun şi să îşi vadă de treburile lor”, a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat dacă se va duce la audieri la Comisiile parlamentare pentru controlul SIE şi SRI. 

Citește și: Blaga îi cere lui Ponta să dezvăluie numele ofiţerilor acoperiţi din PSD şi PNL

El a adăugat că are aceste informaţii despre membrii PNL din presă şi din diverse surse. 

Întrebat cum comentează declaraţia lui Băsescu potrivit căruia există doar doi ofiţeri acoperiţi, Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, fostul preşedinte al PSD a spus: „Da, de Ghiţă s-ar putea, dar de mine nu ştiu, dar de Ghiţă, e posibil, dacă ştie domnul Băsescu”. 

Fostul premier Victor Ponta a ridicat problema „ofiţerilor” din PSD după sentinţa definitivă primită de Liviu Dragnea.

„Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de ‘ofiţerii’ care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a precizat Ponta pe Facebook ulterior publicării mesajului în care îi cerea lui Liviu Dragnea să rămână la conducerea PSD pentru a-l feri de ofiţerii acoperiţi sau nu care urmăresc să preia puterea în partid.

Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizări, sâmbătă, despre ofițerii acoperiți care vor să preia puterea în partid. PSD are 14 vicepreşedinţi, dintre care şase au fost miniştri: Rovana Plumb, Nicolae Bănicioiu, Mihai Tudose, Ioan Vulpescu, Doina Pană şi Ecaterina Andronescu.

„Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de “ofiţerii” care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a scris Ponta, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă