10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăTechFOTO. Ponta, atac la Băsescu: Moare de frică, nu mai prinde 5%...

FOTO. Ponta, atac la Băsescu: Moare de frică, nu mai prinde 5% și intrare în Parlament

Fostul premier Victor Ponta scrie pe pagina sa de socializare că președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, atacă Partidul România Unită deoarece “moare de frică” faptului că “electoratul naționalist” nu va vota PMP la alegerile parlamentare și, astfel, această formațiune “nu mai prinde 5% și intrare în Parlament.

Citește și: Traian Băsescu: Voi fi parlamentar numai dacă va fi nevoie

“Efectul PRU: Băsescu moare de frică — nu mai prinde 5% și intrare în Parlament. Îl cunosc bine pe Traian Băsescu. Pot chiar să îmi fac o nouă teză de doctorat în ‘Băsescologie’. Dacă a început atacul la PRU și Bogdan Diaconu, o face fiind speriat că îi ia din votanții PMP și nu mai face 5% să intre în Parlament. Calculul este corect — Băsescu a încercat să păcălească și electoratul naționalist, dându-se de trei ori peste cap ca în povești și uitând de ce a făcut zece ani ca președinte. Și acum nu mai ține păcăleala”, scrie Ponta, vineri, pe Facebook.

Fostul premier mai spune că, în opinia sa, temerile fostului președinte sunt justificate fiindcă electoratul naționalist nu va vota un partid care este condus “de cel care a vândut cel mai mult România altora pentru salvarea sa proprie”.

Citește și: Victor Ponta, întrebat dacă va pleca la PRU: Eu aș vrea să rămân la PSD. Nu cred că PRU este concurent PSD-ului

“Nu PRU și Diaconu au scos faimoasa formulă cu ‘…La licuriciul cel mai mare’, nici nu au adus PRU și Diaconu FMI în țară, nici nu au semnat fără mandat în numele României faimosul MTO care trebuia să condamne România la subdezvoltare. Nu au vândut România la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca să primim jumătate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia și nici nu au condus PRU și Diaconu Guvernul 2009-2011 care băgat în faliment sute de mii de firme cu capital românesc și a lăsat în șomaj 750.000 de români. Deci, frica lui Băsescu de PRU este justificată (…) și pe Băsescu și PMP nu îi mai vedem din decembrie în Parlament! Asta chiar că sună foarte bine. Băse — ți-e frică!”, mai scrie Victor Ponta.

Joi, șeful PMP, Traian Băsescu,  a declarat că parlamentarii care au intrat în PRU „vor da bir cu fugiţii” când vor vedea unde au intrat şi a adăugat că România nu are nevoie de partide extremiste. 

Citește și: Diaconu, către Dragnea: De câte ori aţi fost în Rusia din 2010 şi în ce scop?

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă