22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăTechCălărași. Ponta: Cât voi fi premier sau chiar președinte, nu se vor...

Călărași. Ponta: Cât voi fi premier sau chiar președinte, nu se vor mai tăia pensiile și salariile. Dragnea: O să conduc această campanie inclusiv prin SMS-uri

Premierul Victor Ponta, aflat în campanie electorală, la Călărași, că atât timp cât el va fi premier sau chiar președinte, salariile și pensiile românilor nu se vor mai tăia. Ponta a mai spus că rata la bancă pentru terenul de la Nana, cumpărat de Ioana Băsescu este cât 50 de pensii.

 Ponta a mai spus că din luna decembrie, Traian Băsescu nu va mai avea imunitate și că va merge în fața justiției pentru a răpunde pentru presupusele nereguli de la Nana.

Ponta a mai spus că trebuie să pregătească făină pentru actualul președinte, deoarece, din decembrie ei voi merge la președinție și Traian Băsescu la ”brutărie”.

De asemenea, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a menționat miercuri, la Călărași, în cadrul mitingului electoral al Alianței PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare că el este cel care conduce campania electorală și o face inclusiv prin SMS-uri.

"Spre supărarea unora o să conduc și această campanie electorală, inclusiv folosind rețeaua de SMS-uri", a afirmat Dragnea.

La finalul discursului său, după ce Liviu Dragnea a obținut de la participanții la miting răspunsuri afirmative la mai multe întrebări, acesta i-a dat cuvântul premierului Victor Ponta, prezentându-l drept viitorul președinte al țării.

"Sunteți pregătiți de campanie? (…) Sunteți hotărâți să nu cedați? (…) Sunteți hotărâți ca în noiembrie alături de Victor Ponta să facem dreptate până la capăt? (…) Atunci dați-mi voie să-l invit pe viitorul președinte Victor Ponta", a spus Dragnea.

La miting au participat peste 2.000 de oameni.

Cele mai citite

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

Accident la trecere la nivel cu calea ferară dintre Avrig-Făgăraș

București, 11 mai 2024 Astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 08:00, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Avrig-Făgăraș, șoferul unui autovehicul...
Ultima oră
Pe aceeași temă