10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechPonta: Sunt foarte mulți colegi care spun că poate trebuie să ne...

Ponta: Sunt foarte mulți colegi care spun că poate trebuie să ne despărțim de Sebastian Ghiță

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că o parte din colegii de partid îi cer să îl dea afară din partid pe deputatul Sebastian Ghiţă, unul dintre cei mai apropiaţi şi loiali oameni ai lui Victor Ponta din PSD, scrie Mediafax.

"A greșit! Cred că Sebastian Ghiță trebuie să înțeleagă că o organizație merge după anumite reguli, nu doar după regula singulară a lupului singuratic. (…) Inclusiv în ceea ce îl privește pe el, sunt foarte mulți colegi care spun că, domnule, poate trebuie să ne despărțim de Sebi Ghiță. Poate că, dacă nu înțelege ce înseamnă proiectul nostru, îi spunem: «Mulțumim». E colegul nostru, a fost alături de noi, dar, de asemenea, ne despărțim", a declarat Victor Ponta referitor la afirmațiile lui Sebastian Ghiță de joi seară, după ședința conducerii PSD.

Întrebat dacă dorește să se despartă de Sebastian Ghiță, președintele PSD a spus: "Dacă se integrează într-o organizație, este promițător. Dacă înțelege să o ia înaintea plutonului, la un moment dat va pierde echipa".

Victor Ponta a răspuns și la întrebarea dacă există un conflict între Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, precizând că, din câte știe el, nu există un astfel de conflict.

"Mai e un lucru pe care el îl știe și îl știu și eu, faptul că orice spune Sebi Ghiță se consideră că am spus eu. Eu nu am știut ce spune aseară la RTV, dar nu mă apuc acum să spun că mă dezic, mă delimitez. Pur și simplu, relația personală este relație personală, proiectul politic este însă altceva", a comentat Victor Ponta afirmațiile lui Sebastian Ghiță, adăugând: "În măsura în care el nu se simte bine în această echipă, atunci…".

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă