13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPonta despre parlamentare: Dacă sunt propus de PSD, evident, candidez

Ponta despre parlamentare: Dacă sunt propus de PSD, evident, candidez

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV, că își dorește să candideze la Parlament pentru PSD și că va face acest lucru dacă va fi propus.

"Dacă sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez. (…) Nu trebuie să mă roage nimeni. Eu vreau să candidez la Parlament pentru PSD", a declarat Victor Ponta, întrebat dacă s-a decis oficial să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă.

Fostul premier a spus că nu se simte izolat în PSD, întrebat dacă se dorește izolarea în interiorul partidului a sa și a colegilor social-democrați foști miniștri în Cabinetul său.

"Nu, nu mă simt izolat deloc. Și sincer să fiu e și cam greu să mă izoleze cineva. Mă gândeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Băsescu se aude, domnul Băsescu, pentru că restul cam tac. Ce să spună domnul Iohannis ca să se audă sau domnul Cioloș ? Și atunci, cei care criticăm, domnul Tăriceanu, toți ceilalți, sigur că avem un avantaj", a declarat Ponta.

Spunându-i-se că și președintele PSD, Liviu Dragnea, "se aude, dar mai slab" prin declarațiile pe care le face, fostul premier a afirmat: "Avem șef de partid, are alte… eu sunt liber acuma". "Și eu eram mult mai reținut când vorbeam în numele unui întreg partid. Eu acum vorbesc în numele meu și această libertate e un lux pe care nu l-am avut în ultimii șase ani ", a spus Ponta.

Fostul premier a precizat că relația sa cu Liviu Dragnea este una "absolut normală", întrebat în acest sens.

El a precizat că se va implica în campania social-democraților la parlamentare așa cum a făcut și la locale.

"Când are nevoie PSD de mine, cum a fost și la locale, cum, probabil, va fi și la generale, sunt prezent, că, totuși, PSD a făcut foarte multe pentru mine. Eu nu am fost în niciun alt partid niciodată, nici nu mă văd în alt partid și nu-mi doresc", a mai declarat fostul premier Victor Ponta.

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă