9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechPonta își lansează candidatura la prezidențiale

Ponta își lansează candidatura la prezidențiale

Prim-ministrul Victor Ponta a ajuns, marţi, la reuniunea Consiliului Naţional lărgit al PSD, eveniment la care este programată şi anunţarea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

Evenimentul a debuta, conform programului, la ora 18.00, în absenţa sa. Premierul a ajuns la reuniunea de la Craiova venind din judeţul Gorj, afectat de inundaţii. Victor Ponta a inspectat, marţi după-amiază, comuna gorjeană Bengeşti şi un baraj din zonă, precum şi oraşul Novaci, unde o viitură de peste trei metri a afectat grav oraşul, sute de oameni fiind evacuaţi. El s-a îndreptat apoi spre localitatea Polovraci. Premierul a fost însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea.

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au ajuns în jurul orei 19.00 la reuniunea Consiliului Naţional al PSD, aceştia intrând în sală fără a face declaraţii presei. Până la sosirea lui Victor Ponta, au luat cuvântul în faţa participanţilor la eveniment, între alţii, social-democraţii Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Mihai Sturzu, liderul PC Daniel Constantin, liderul UNPR Gabriel Oprea,Ecaterina Andronescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă