16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăTechPreședintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Pesediștii au amânat Legea salarizării pentru...

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Pesediștii au amânat Legea salarizării pentru Sfântul Așteaptă

Președintele interimar al Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, a acuzat majoritatea parlamentară pentru că ar apela la "diversiuni" în cazul legii salarizării unitare, potrivit Agerpres.

"Aflăm de la pesediști că au amânat-o pentru Sfântul Așteaptă. Degringolada guvernamentală e totală. Nici nu se putea altfel. Rețeta pe care Liviu Dragnea a impus-o Guvernului Grindeanu e una a dezastrului: promisiuni gigantice, cheltuieli fără limite, venituri și investiții în picaj. Și-au dat seama până și ei că n-au de unde revărsa cornul abundenței peste sectorul bugetar așa cum s-au lăudat.

De aceea, își pasează unii altora răspunderea pentru această lege, de aceea se contrazic și își calcă în picioare promisiunile de la care au pornit. Nu în ultimul rând, o lege a salarizării bugetare trebuie să aibă la bază un set clar de criterii, valori și principii despre care nimeni nu i-a auzit vorbind pe Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și pe Olguța Vasilescu. N-au făcut-o pentru că nu au nicio idee. Confruntată cu propriile minciuni și nerealizări, majoritatea PSD-ALDE lansează diversiuni în serie", a scris Turcan, miercuri, pe Facebook.

Turcan dă ca exemple impozitul pe gospodărie, comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

"Guvernarea Petardă a aruncat fumigena impozitului pe gospodării. La scurt timp, PSD-ALDE au scos din joben o comisie parlamentară care va ancheta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2009, culmea, sub coordonarea unuia care chiar a fost condamnat definitiv într-un dosar privind fraude electorale. Să ne amintim: au mai comis-o o dată, tot în Parlament.

Ca să abată atenția de la construcția mincinoasă și neprofesionistă a proiectului de buget pe 2017 (în vreme ce, foarte probabil, pregăteau de zor loviturile împotriva Justiției), Liviu Dragnea a venit cu diversiunea 'marii găuri bugetare' pe care ar fi lăsat-o guvernarea precedentă. Au făcut o comisie parlamentară, au fost audieri. Timp pierdut, bătaie de joc, mult zgomot pentru nimic. Mai știe cineva rezultatele anchetei acestei comisii? Au îngropat cazul pentru că nu aveau ce ancheta decât propriile minciuni. Numai că guvernarea prin petarde mediatice nu poate acoperi totul, tot timpul", susține liderul PNL.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă