14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPredoiu îi dă replica lui Tăriceanu, cu privire la programul de guvernare...

Predoiu îi dă replica lui Tăriceanu, cu privire la programul de guvernare PNL

Cătălin Predoiu, propunerea PNL pentru postul de premier, a criticat dur poziția lui Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la programul de guvernare al liberalilor.

Într-un mesaj pe Facebook, Cătălin Predoiu se arată surprins de limbajul lui Călin Popescu Tăriceanu, care spune că programul PNL e "avortat", a mai scris Predoiu.

"Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă la avort? Acesta este "elegantul" domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos…", a scris liberalul.

În plus, Predoiu îi transmite lui Tăriceanu că datorită lui nu este "înregistrat lânga Vlasov" (fost președinte al Camerei de Comerț, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență -n.r.).

"Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lânga dl Vlasov", a scris Predoiu.

Tăriceanu a spus despre programul de guvernare al "vechiului PDL" că are puțină substanță, dar "multă retorică ", fiind o compilaţie, fără viziune şi fără o perspectivă liberală autentică.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă