10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechPreședintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

Președintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, informează Agerpres.

La ieșire din sediul DNA, Marian Petrache a declarat că a fost citat în legătură cu o plângere făcută de Partidul Național Liberal privind alegerile locale.
 
"Am fost chemat azi aici pentru că PNL a depus o plângere după alegerile locale din 2016. (…) Era legată de posibilă mituire a unor consilieri județeni pentru a-și schimba intenția de vot … celebra alegere de la Ilfov", a susținut șeful CJ Ilfov.
 
Întrebat legat de înregistrarea apărută în presă la acea vreme, el a spus că a fost ''inventată''.
 
"Pe acea înregistrare ați inventat-o dumneavoastră, ce să spun? Era o înregistrare în care eu spuneam să nu se dea bani", a adăugat Petrache. Președintele CJ Ilfov a mai susținut că nu are nicio calitate în dosar.
 
"Nu am nicio calitate pentru că noi am făcut plângere. (…) Eu sunt cel care a făcut plângerea PNL și procurorul a cerut lămuriri legate de această plângere", a mai spus el.
Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă