14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPreședintele PSD Arad, atac dur la adresa social-democratului Mihai Chirica, pentru criticile...

Președintele PSD Arad, atac dur la adresa social-democratului Mihai Chirica, pentru criticile la adresa formațiunii: Ar trebui să fie un soldat disciplinat. Orice coleg care nu se supune ordinii de partid trebuie să suporte consecințele

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, consideră că primarul Iașiului, Mihai Chirica, ar trebui să primească „o măsură drastică de sancționare”, după ce a lansat o serie de critici la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu și a șefului PSD, Liviu Dragnea, notează Mediafax.

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar este de părere că împotriva primarului Iaşiului ar trebui luată „o măsură drastică de sancţionare”, acest lucru neînsemnând „că punem pumnul în gură membrilor de partid”.

„Consider că domnul primar de la Iaşi, Mihai Chirica, ar trebui să fie un soldat disciplinat al partidului nostru, pentru că mai mult ca sigur dacă nu candida cu partidul în spate, astăzi nu era primar (…). Eu cred – şi s-a dovedit – că domnul preşedinte Liviu Dragnea, conduce şi a condus bine partidul, dat fiind şi rezultatul pe care l-a câştigat partidul. Consider că orice coleg de-al nostru care nu se supune ordinii de partid, statutului politic al partidului, trebuie să suporte consecinţe. Vă spun cu cea mai mare admiraţie pentru domnul preşedinte Liviu Dragnea că, în locul dânsului, aş lua măsuri drastice împotriva domnului Chirica. Dânsul a trimis o delegaţie ca să stea de vorbă cu domnul Chirica şi vom vedea la următoarea întâlnire ce s-a întâmplat, dar văd că din declaraţiile pe care le are zilnic, domnul primar nu a înţeles nimic”, a declarat preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, pentru Mediafax.

Liderul PSD Arad consideră că PSD are un „leadership foarte bun”, iar cei care „ies din linia partidului ar trebui să suporte consecinţele statutare”.

„Eu cred că partidul are un leadership foarte bun şi cred că în acest moment cu toţii ar trebui să fim concentraţi la cum punem în aplicare programul de guvernare, nu să începem să ne analizăm unii pe ceilalţi. Cred că fiecare în ograda noastră ştim ce avem de făcut şi cred că împreună suntem mult mai puternici. Atât timp cât un domn, ca domnul Chirica sau alţi colegi, ies din linia partidului, cred că ar trebui să suporte consecinţele statutare, care se aplică când oamenii din partid fac asemenea lucruri”, a mai spus el.

Întrebat dacă Mihai Chirică ar trebui exclus din PSD, preşedintele PSD Arad a declarat că este nevoie de o „măsură drastică de sancţionare”, dar „asta nu înseamnă că punem pumnul în gură membrilor de partid”.

„Din punctul meu de vedere cred că este prea departe, cred că se va impune o măsură drastică, nu ştiu care va fi aceea, dar o măsură drastică de sancţionare a dânsului cred că trebuie făcută. Asta nu înseamnă că punem pumnul în gură membrilor de partid, dar eu cred că în acest moment avem altceva de făcut, nu să ne analizăm unii pe alţii. Repet: programul de guvernare pe care îl aşteaptă românii de la noi, programul de guvernare pentru care am fost votaţi. Asăta este scopul nostru principal, nu să ne războim, să ne transmitem de la distanţe ce bine ar fi dacă nu ar fi”, a mai declarat Căprar.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PSD Arad a obţinut cele mai bune rezultate din judeţ, având trei deputaţi şi un senator.


Pe aceeași temă:

Ovidiu Laicu, vicepreședinte PSD Iași, cere demisia lui Mihai Chirica, după ce primarul a criticat dur formațiunea condusă de Liviu Dragnea: A aplaudat și a felicitat propaganda împotriva partidului. Îl invităm să ne lase în pace!

Unul dintre vicepreședinții PSD Iași, Ovidiu Laicu, îi cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, după ce a lansat o serie de critici la adresa Executivului condus de Sorin Grindeanu, cât și a liderului PSD, Liviu Dragnea.


Protestele #REZIST. Ziua 13. Vicepreședintele PSD Mihai Chirica recunoaște că până și pesediștii participă la manifestațiile împotriva lui Dragnea, Tăriceanu și Grindeanu: M-au invitat oameni din structuri ale partidului

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a lansat un nou val de critici la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea.


Primarul Iașiului, Mihai Chirica, recunoaște: contramanifestația de la Palatul Cotroceni este organizată de PSD

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a recunoscut duminică, într-un interviu la Digi 24, că mitingurile de la Palatul Cotroceni nu sunt spontane, ci sunt organizate de PSD.


 Social-democraţii ieşeni au făcut front comun împotriva primarului Mihai Chirica

Membrii Partidului Social Democrat din Iaşi au avut, vineri seara, o şedinţă cu scântei, în care i-au cerut explicaţii liderului Mihai Chirica după declaraţiile despre OUG 13 şi protestele din ţară, Chirica reuşind să-şi păstreze funcţia de preşedinte la finalul discuţiilor.


 

 

 

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă