6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechNicuşor Dan: Parlamentarii USR au fost jigniţi de membrii Birouirlor permanente. Să...

Nicuşor Dan: Parlamentarii USR au fost jigniţi de membrii Birouirlor permanente. Să le fie ruşine

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, că membrilor PSD care au jignit politicienii din formaţiunea pe care o conduce ar trebui să le fie ruşine pentru această atitudine.

“Parlamentarii USR au fost acuzați că au un comportament necivilizat în condițiile în care ei le-au spus că sunt niște hoți și trebuie să le fie rușine. A fost o discuție pe un ton civilizat pentru toți membrii puterii din Biroul permanent reunit. Sunt niște hoți și trebuie să le fie rușine. Este poziția oficială a USR, către membrii puterii din Bpr”, a afirmat Nicușor Dan.

Deputatul USR Cosette Chichirău a afirmat că românii trebuie să înțeleagă că au o voce în Parlament și că USR “nu va permite jaful țării”.

“Sunt niște hoți fără rușine, sunt niște nesimțiți, niște golani care vor să jefuiască țara. Nu vom accepta lucrul ăsta. Parlamentul este al românilor și românii trebuie să înțeleagă că ei au o voce aici în Parlament prin noi și nu vom permite jaful țării”, a adăugat Chichirău.

Senatorii și deputații USR protestează miercuri la Palatul Parlamentului față de OUG adoptată de Guvern privind Codurile penale.


Citeşte şi: Circ în Parlament. Social-democratul Şerban Nicolae i-a jignit pe jurnaliştii şi protestatarii prezenţi în faţa instituţiei: Nu aveţi cei şapte ani de-acasă. Am fost înjurat de niște mitocani

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă