12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechPrimarul din Drobeta-Turnu Severin s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Primarul din Drobeta-Turnu Severin s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Constantin Gherghe, membru PDL, s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, el anunţând acest lucru într-o conferinţă de presă la care a participat preşedintele Fundaţiei, Marian Preda şi deputatul Elena Udrea, relatează Mediafax.

Constantin Gherghe a precizat că în Fundaţia Mişcarea Populară şi-a regăsit destul de mulţi colegi din PDL. "Sunt membru PDL, aici sunt şi mulţi primari ai PDL, în această fundaţie şi e firesc să fie aşa", a precizat primarul din Drobeta Turnu-Severin.

Deputatul Elena Udrea a declarat că edilul este un "excelent gospodar, un om curajos" care a susţinut-o în campania internă pentru preşedinţia PDL.

"În campania internă pentru preşedinţia PDL domnul primar şi-a asumat transparent să mă susţină, e o dovadă a curajului politic. Ne bucurăm că se alătură în proiectul fundaţiei un primar bun gospodar", a mai spus Elena Udrea.

Ea arătat că a lucrat foarte bine cu primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin atunci când aceasta era ministru, derulând o serie de proiecte.

La rândul său, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a precizat că primarul a semnat formularul de înscriere în Fundaţia Mişcarea Populară, alăturându-se astfel primarilor care susţin această fundaţie, printre aceştia fiind cei din Cluj-Napoca, Arad, Piatra Neamţ şi Roman.

"Avem şi un primar din Oltenia, o regiune roşie", a mai spus Marian Preda.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă