6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechPrimul discurs al lui Dragnea în calitate de preşedinte al PSD. Ce...

Primul discurs al lui Dragnea în calitate de preşedinte al PSD. Ce a spus despre Ponta şi Plumb

Liviu Dragnea a susţinut, joi, primul discurs în calitate de preşedinte interimar al PSD. Iată declaraţiile.

Liviu Dragnea:  Am avut întâlniri cu mai mulţi colegi, lucrez la finalizarea unui mic plan pentru perioada următoare,  atât politic cât şi organizatoric. Am avut o discuţie foarte bună cu Gabriela Firea. 

Liviu Dragnea:  Am vorbit de dimineaţă cu primul-ministru Victor Ponta, o discuţie firească, în care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adică sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este fermă, relaţia dintre partid şi membrii coaliţiei este foarte bună.

Liviu Dragnea:  Vom prezenta un plan de reorganizare a partidului, astfel încât PSD să iasă din pasibilitate. Partidul, în ultima perioadă nu a avut o voce unică şi nu a putut să trasmită tot ce a făcut bun Guvernul. Relaţia dintre centru şi judeţe să fie mai mult mai bună, să primească informaţiile necesare despre guvernare, informaţii pe care trebuie să le împărtăşească oamenilor.

Liviu Dragnea:  Conducerea efectivă va fi asigurată de o echipă. Rovana Plumb va fi sprijinită de mine pentru a reorganiza departamentele de comunicare, să ajungem precum în perioada lui adrian Năstase, departamente care funcţionau foarte bine în acea vreme. Implicarea lui Valeriu Zgonea în echipă este un lucru firesc deoarece are o relaţie foarte bună cu ambasadele, este un lucru pe care vrem să îl generalizăm.

Liviu Dragnea:  Una dintre greşelile pe care le poate avea un partid este să aibă mereu un nou început. Eu vreau să fiu un liant.

Liviu Dragnea:  S-a votat în mod raţional şi criza care a fost în PSD a luat sfârşit înainte de începe. Nu este un vot împotriva lui Victor Ponta. Dacă cineva din afara partidului s-a implicat în votarea Rovanei Plumb, nu este bine. În PSD nu se votează negativ. Trebuie să rămânem în logica binelui. PSD este un partid pozitiv.

Liviu Dragnea:  Victor Ponta s-a ocupat mai multe guvernare, de o bună guvernare, iar la partid nu se mai ocupa nimeni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă