8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechPrimul liberal care l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru desemnarea ca premier

Primul liberal care l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru desemnarea ca premier

Primarul din Timișoara, Nicolae Robu, este primul liberal care l-a felicitat, vineir, pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, într-o postare pe contul său de Facebook. Robu i-a cerut lui Grindeanu să ăși asume o serie de obiective pentru Timișoara, în numele ”bunei colaborări” pe care au avut-o. 

Primul liberal care l-a felicitat pe premierul propus de PSD, Sorin Grindeanu, îi cere acestuia să îşi asume mai multe obiective pentru dezvoltarea municipiului Timişoara.

“Avem foarte multe lucruri de făcut pentru Timişoara în următorii 3 ani, pentru Timişoara însăşi şi pentru timişoreni, dar şi pentru ca oraşul nostru să poată fi, în 2021, o capitală europeană a culturii la superlativ. Eu asum 15 obiective mari şi vă rog să asumaţi şi dumeneavoatră, ca Prim Ministru, alte 15 obiective, naturalmente în jurisdicţia Guvernului, obiective realizate de Guvernele anterioare într-o mulţime de alte oraşe ale României, dar… NIMIC în Timişoara. Contez pe dumneavoastră, dincolo de ce ne desparte ca opţiuni politice!   fac în numele cetățenilor Timișoarei, dar și în numele bunei colaborări pe care noi doi am avut-o când mi-ați fost Viceprimar în 2012, respectiv când ați devenit Președinte al Consiliului Județean Timiș, în 2016”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook. 

Sorin Grindeanu a fost desemnat, vineri dimineață, ca premier, de către președintele Klaus Iohannis. Grindeanu are 10 zile la dispoziție pentru alcătuirea noului Cabinet și obținerea votului de învestire în Parlament. 


Citește și: Primele declaraţii ale lui Sorin Grindeanu, după ce a fost desemnat premier: Alte formaţiuni politice au anunţat, înainte să vadă lista Cabinetului, că nu votează. Mi se pare o abordare greşită

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă